BlackGarlic

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Amazon ebooks

Best Cold kitchen recipes

Greek bread Recipes

Compound Butters
στις Ιανουαρίου 26, 2018
Αποστολή με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου BlogThis!Κοινοποίηση στο XΜοιραστείτε το στο FacebookΚοινοποίηση στο Pinterest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νεότερη ανάρτηση Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom)

Post

Χταπόδι ξιδάτο

  • ΣΥΝΘΕΤΑ ΒΟΥΤΥΡΑ
  • ''Μαύρο'' Ψωμί
  • Κρέμα Kinder Bueno
  • Νηστίσιμα Μπισκότα με καραμελωμένα Αμύγδαλα
  • Ταχινόπιτα
  • Butterscotch Κρέμα για τούρτα ή τάρτα
  • Βουλγαρικός Άρτος
  • Σπιτικά Σοκολατάκια Μαρς
  • Κορμός - Μωσαϊκό

Αναγνώστες

My notes online

  • DZ Mr Carlail
    Tiramisu - - 400 gr ladyfinger biscuits - 500 gr mascarpone - 200 gr sugar - 4 eggs separated the yolks from the whites - 250 ml milk - 3 t...
    Πριν από 4 χρόνια
  • My Spices Tips
    Hunan Spice Mix - - 4tbs roasted sesame seeds - 2tbs Szechuan pepper grains - 2tbs garlic powder - 2tbs ginger powder - 2tbs coriander - 1tbs cayenne -...
    Πριν από 7 χρόνια

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

My notes online

  • Αρχική σελίδα
  • My notes online
  • My spices Tips and Mix

Αναφορά κατάχρησης

Πληροφορίες

Η φωτογραφία μου
MR Carlail
Προβολή πλήρους προφίλ

Αρχειοθήκη ιστολογίου

  • ►  2021 (8)
    • ►  Μαρτίου (1)
    • ►  Φεβρουαρίου (4)
    • ►  Ιανουαρίου (3)
  • ►  2020 (9)
    • ►  Δεκεμβρίου (6)
    • ►  Νοεμβρίου (1)
    • ►  Ιουνίου (1)
    • ►  Μαΐου (1)
  • ►  2019 (5)
    • ►  Μαρτίου (1)
    • ►  Φεβρουαρίου (4)
  • ▼  2018 (42)
    • ►  Δεκεμβρίου (1)
    • ►  Νοεμβρίου (1)
    • ►  Σεπτεμβρίου (1)
    • ►  Ιουλίου (1)
    • ►  Απριλίου (6)
    • ►  Μαρτίου (9)
    • ►  Φεβρουαρίου (8)
    • ▼  Ιανουαρίου (15)
      • Amazon ebooks
      • Μπαγκέτες (Γαλλική, χωριάτικη και ολικής)
      • Κυκλαδίτικο Ψωμί
      • Βουλγαρικός Άρτος
      • Πολύσπορα ψωμάκια με 4 άλευρα
      • Σπιτική Τυροκαυτερή ( ή Τυροσαλάτα ή χτυπητή)
      • Τερρίνα κοτόπουλο με μπέικον
      • Butterscotch Κρέμα για τούρτα ή τάρτα
      • Metric Conversion Tables
      • Ψωμάκια με Φέτα και Γραβιέρα
      • Ψωμί με Προζύμι χωρίς μαγιά.
      • Κριτσίνια Πολύσπορα
      • Πολύσπορο Ψωμί Σίκαλης
      • Συνοπτική Ιστορία Του Ψωμιού
      • Ψωμί με κολοκύθα
  • ►  2017 (36)
    • ►  Δεκεμβρίου (9)
    • ►  Νοεμβρίου (7)
    • ►  Ιουνίου (1)
    • ►  Μαΐου (3)
    • ►  Απριλίου (10)
    • ►  Μαρτίου (6)
  • ►  2015 (1)
    • ►  Ιανουαρίου (1)
  • ►  2014 (14)
    • ►  Φεβρουαρίου (5)
    • ►  Ιανουαρίου (9)
  • ►  2013 (14)
    • ►  Δεκεμβρίου (11)
    • ►  Μαΐου (3)

Bounty

Make your Donation and get Greek bread recipes and other delights

Make your Donation

Δημοφιλείς αναρτήσεις

  • ΣΥΝΘΕΤΑ ΒΟΥΤΥΡΑ
    Σύνθετα λέγονται τα βούτυρα ή οι μαργαρίνες που είναι εμπλουτισμένα με διάφορα μπαχαρικά, μυρωδικά και άλλα υλικά που καθορίζουν τη γεύση...
  • ''Μαύρο'' Ψωμί
    -- {Μαύρη μαυρίλα έπεσε σε μια μαύρη μαυρισμένη νύχτα}-- Όχι δεν ψηνόταν για μέρες , ούτε κάηκε. Είναι ψωμί με μελάνι σουπιάς. Η νέα μό...
  • Παντεσπάνι φουντουκιού χωρίς αλεύρι
      Για το παντεσπάνι : 100 γραμμάρια σκόνη φουντουκιού ( φουντούκια περασμένα στο μουλτι για αρκετή ώρα ) 100 γραμμάρια άχνη  30 γραμμάρια κα...
  • Τα είδη των αλεύρων
    i. Σκληρό αλεύρι :  Είναι αλεύρι από σκληρό σιτάρι, κίτρινου χρώματος,ιδανικό για παραδοσιακό χωριάτικο ψωμί. ii. Μαλακό αλεύρι : Είναι...
  • Σπιτική Τυροκαυτερή ( ή Τυροσαλάτα ή χτυπητή)
    Η τυροκαυτερή είναι ένα είδος ''μεζέ''.  Οι  μεζέδες  είναι τα μικρά πιάτα ή ορεκτικά που σερβίρονται για να συνοδέψουν ...
  • Χωριάτικο Φύλλο για πίτες
    Από τόπο σε τόπο οι πίτες διαφέρουν. Αλλού η πίτα είναι μόνο 2 χοντρά φύλλα , ένα πάνω και ένα κάτω , και αλλού ανοίγουν ακόμη και 40...
  • Μπαγκέτες (Γαλλική, χωριάτικη και ολικής)
    Γαλλική μπαγκέτα : 500 γραμμάρια αλεύρι τύπου 55% 15 γραμμάρια μαγιά νωπή 10 γραμμάρια αλάτι 10 γραμμάρια βούτυρο μαλακό 285 κρύο ...
  • Νηστίσιμα Μπισκότα με καραμελωμένα Αμύγδαλα
    Η καραμέλα δίνει πολύ ωραία γεύση στο μπισκότο και με το αμύγδαλο μαζί το απογειώνει. Θέλει να κρυώσουν εντελώς για να καταλάβει κανείς ...
  • Αλευρώματα - Πανάρισμα
    Καλύπτοντας ένα υλικό με αλεύρι προτού το τηγανίσουμε επιτυγχάνουμε ένα λεπτό , τραγανό , ρόδινο < κάλυμμα> που θα το προστατεύει από ...
  • Λουκουμάδες με φέτα και ρίγανη
    Αλμυροί λουκουμάδες με φέτα και ρίγανη. Κατάλληλοι για ορεκτικό ή σνακ. Μπορεί η φέτα και η ρίγανη να αντικατασταθεί με άλλα υλικά όπω...

Translate

Θέμα Απλό. Από το Blogger.