Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Girella

 
 
  • 450γρ αλεύρι
  • 2 αβγά
  • 200γρ μαργαρίνη
  • 200γρ ζάχαρη
  • 1 κ.γ. βανίλια
  • 50γρ κακάο
Χτυπάω τη ζάχαρη μαζί με την μαργαρίνη μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτω τα αβγά, την βανίλια, το αλεύρι. Ζυμώνω μέχρι να γίνει μαλακή και εύπλαστη ζύμη. Την χωρίζω στα δύο. Στο ένα μισό προσθέτω ζυμώνοντας το κακάο. Ανοίγω με τον πλάστη τα δύο ζυμάρια σε πάχος 1 με 1,5 εκατοστού . Τα τοποθετώ το ένα πάνω στο άλλο και τα ρολάρω. Το βάζω στη κατάψυξη για να παγώσει . Έτσι θα παγώσει το ρολό και θα είναι εύκολο να κοπεί σε φέτες. Τα ψήνω σε λαδόκολλα στους 175-180 βαθμούς για 15 λεπτά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post

Χταπόδι ξιδάτο