Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Cookies

 
 

  • 250γρ βούτυρο
  • 375γρ αλεύρι
  • 125γρ άχνη
  • 8γρ baking powder
  • ινδοκάρυδο τριμμένο
  • δάκρυα σοκολάτας
Ανακατεύω το βούτυρο μαζί με την άχνη μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτω το baking powder , προσθέτω το ινδοκάρυδο, τη σοκολάτα. Καθώς ζυμώνω προσθέτω το αλεύρι σιγά σιγά.  Πλάθω τα κουλουράκια , τα ψήνω στους 150-160 βαθμούς για 40-45 λεπτά περίπου.
 
  1. Μπορώ να αφαιρέσω το ινδοκάρυδο και να προσθέσω 15γρ κακάο.
  2. Αρωματίζω με βανίλια ή ξύσμα πορτοκαλιού , λεμονιού, λάϊμ.
  3. Κανέλα
  4. Καφέ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post

Χταπόδι ξιδάτο