- 250γρ βούτυρο
- 375γρ αλεύρι
- 125γρ άχνη
- 8γρ baking powder
- ινδοκάρυδο τριμμένο
- δάκρυα σοκολάτας
Ανακατεύω το βούτυρο μαζί με την άχνη μέχρι να αφρατέψει. Προσθέτω το baking powder , προσθέτω το ινδοκάρυδο, τη σοκολάτα. Καθώς ζυμώνω προσθέτω το αλεύρι σιγά σιγά. Πλάθω τα κουλουράκια , τα ψήνω στους 150-160 βαθμούς για 40-45 λεπτά περίπου.
- Μπορώ να αφαιρέσω το ινδοκάρυδο και να προσθέσω 15γρ κακάο.
- Αρωματίζω με βανίλια ή ξύσμα πορτοκαλιού , λεμονιού, λάϊμ.
- Κανέλα
- Καφέ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου