- Σοκολάτα μάυρη περιεκτηκότητα 70%-80%
- Διάφορα πιπέρια ολόκληρα (μαύρο, άσπρο, κόκκινο, ροζ, πράσινο)
- Μία κουταλιά του γλυκού βούτυρο.
Λιώνω τη σοκολάτα μαζί με το βούτυρο σε μπαίν μαρί. Προσοχή να μην 'κόψει' η σοκολάτα. Προσθέτω τα πιπέρια , ανακατεύω καλα και ρίχνω τη σοκολάτα σε καλούπια. Αφήνω να παγώσει εκτός ψυγείου.
Μπορώ αντί για πιπέρια να βάλω χοντό ροζ αλάτι Ημαλαϊων.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου