Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Μανιταρόσουπα

  • μανιτάρια 
  • κρεμμύδι
  • σκόρδο
  • δαφνόφυλλο
  • ρίγανη
  • μέντα
  • χυμός λεμονιού
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • αλεύρι
  • ζωμό λαχανικών ή κότας
Στο ελαιόλαδο σοτάρω το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτω τα μανιτάρια κομμένα σε κυβάκια. Προσθέτω το αλεύρι. Ανακατεύω γρήγορα να μην καεί το αλεύρι και προσθέτω το ζωμό, τον χυμό λεμονιού και όλα τα αρωματικά. Αφήνω να βράσει για 30 λεπτά. Βάζω αλάτι και ππέρι ανάλογα !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post

Χταπόδι ξιδάτο