Σοτάρω λίγο το κρεμμύδι ( οχί πολύ ). Ανακαταεύω τα 2 είδη αλεύρια με τα μυρωδικά και τις ελιές. Προσθέτω το ελαιόλαδο . Στο χλιαρό νερό λίωνω τη μαγιά και το ρίχνω σιγά στο αλεύρι. Τέλος προσθέτω και το αλάτι. Πρέπει να βγει ένα ζυμάρι μαλακό να μην κολλάει στα χέρια. Αφήνω να διπλασιαστεί σε όγκο. Αμέσως μετά πλάθω σε καρβέλια . Τα πουδράρω με λίγο αλεύρι και τα αφήνω για δεύτερη φορά να φουσκώσουν. Πριν τα βάλω στο φούρνο να ψηθούν τα βρέχω λίγο με νερό. Ψήνω στους 190-200 βαθμούς για 50-55 λεπτά. Μόλις τα βγάλω τα σκεπάζω μια πετσέτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου