Λίωνω τη μαγιά και την ζάχαρη άχνη στο γάλα. Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνω μέχρι να γίνει ένα μαλακό και εύπλαστο ζυμάρι. Το αφήνω να διπλασιαστεί σε όγκο . Το ανοίγω σε πάχος 2 εκατοστών. Και με ένα ποτύρι το κόβω σε στρόγγυλα κομμάτια. Τα αφήνω όπως είναι κομμένα στον πάγκο για μισή ώρα . Τα τηγανίζω σε μπόλικο ηλιέλαιο μέχρι να πάρουν χρυσαφί χρώμα. Τα αφήνω λίγο να κρυώσουν και τα σερβίρω με μερέντα, μαρμελάδα ή ακόμα και σκέτα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου