Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

Ψωμί από καλαμπόκι







  • 175γρ αλεύρι από καλαμπόκι
  • 75γρ κοινό αλεύρι
  • 5γρ αλάτι
  • 6γρ baking powder
  • 100γρ καλαμπόκι
  • 250γρ γάλα
  • 2 αβγά χτυπημένα
  • 75γρ μέλι
  • 65γρ βούτυρο
Ανακατεύω τα αλεύρια με το καλαμπόκι, το baking powder και το αλάτι. Χτυπάω το γάλα με το αβγό και το μέλι.  Ρίχνω το μείγμα αυτό στο αλεύρι ανακατεύοντας. Δεν θα γίνει ζυμάρι αλλά ένας χυλός . Λιώνω το βούτυρο και βάζω το μισό σε ένα αντικολλητικό σκεύος, βάζω το χυλό μέσα και πάνω του βάζω και το υπόλοιπο βούτυρο.  Ψήνω στους 200 με 220 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post

Χταπόδι ξιδάτο