Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Rosemary potato soup



  • Πατάτες κομμένες σε κυβάκια
  • κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • σκόρδο ψιλοκομμένο
  • πάπρικα σκόνη
  • αλεύρι
  • δεντρολίβανο φρέσκο
  • ρίγανη φρέσκια
  • ζωμός λαχανικών
  • χυμός λεμονιού
  • φύλλο δάφνης
  • αλάτι, πιπέρι
Σε ελαιόλαδο σοτάρω το κρεμμύδι και το σκόρδο.Ρίχνω μία κουταλιά της σούπας πάπρικα.( Έτσι θα βγάλει το άρωμα της στην αρχή )Προσθέτω τις πατάτες τις σοτάρω μαζί και το δεντρολίβανο και τη ρίγανη. Ρίχνω το αλεύρι. Προσθέτω το ζωμό , καρυκεύω κατά ορέξεος και αφήνω να σιγοβράσει μέχρι να βράσει η πατάτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post

Χταπόδι ξιδάτο