- Χοιρινά παϊδακια
- Σκορδο
- Τζίντζερ φρεσκο
- Μπούκοβο
- Αστεροειδής γλυκάνισος
- Σόγια σως
- Ζωμό λαχανικών
- Λίγο ξύδι
- Λίγο κρασί κόκκινο
- Μέλι
- Αλάτι
- Πιπέρι φρεσκο
Σε καυτό λάδι σοτάρω λίγο το κρέας να πάρει καλό χρωμα . Προσθέτω το σκόρδο και το τζίντζερ με το μπουκοβο και τον αστεροειδή γλυκάνισο . Αλάτι, πιπέρι .
Προσθέτω την σόγια σως αρκετό . Μόλις αρχίσει να βράζει , προσθέτω μέλι ( ανάλογα ποσό γλυκιά θέλω να γινει η σάλτσα , επίσης βοηθάει να καραμελωσει το κρέας ).
Προσθέτω λίγο ξύδι και κόκκινο κρασί. Μετα προσθέτω λίγο ζωμό λαχανικών περίπου μεχρι την μέση του κρέατος .
Μόλις ξαναπάρει βράση , το βάζω στο φούρνο στους 190 βαθμούς για μισή ώρα . Μετα αναποδογύριζω το κρέας και το ψήνω για άλλη μισή ώρα .
Βγάζω το κρέας απο την μαρινάδα να κάτσει λίγο.
Την μαρινάδα την βράζω σε μέτρια φωτιά με όλα τα υλικά μαζί (σκορδο , τζίντζερ κτλ) μεχρι να δέσει και να γλασαρει . Βάζω ξανά μέσα το κρέας μεχρι να καλυφτεί με τις γλάσο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου