Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021

Baked Feta Cheese Pasta


  •  Ενα κεσεδάκι ντοματίνια 
  • Ενα μέτριο προς μεγάλο κομμάτι φέτας 
  • Ρίγανη 
  • Σκορδο 
  • Ελαιόλαδο 
  • Αλάτι
  • Φρεσκο πιπέρι 
  • Θυμάρι 
  • Μαϊντανός και βασιλικός φρέσκος 

Σε ενα βαθύ ταψί ρίχνω τα ντοματίνια καλα πλυμένα , ολόκληρα . 
Στην μέση βάζω την φέτα , προσθέτω το σκορδο χοντροκομμένο , ρίγανη , αλάτι , πιπέρι και Θυμάρι. 
Προσθέτω ελαιόλαδο και ανακατεύω καλα τα ντοματίνια . 
Ψήνω στον φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά. 
Μόλις τα βγάλω τα πατάω με ενα πιρούνι όλα μαζί να λιώσουν ( με προσοχή γιατί η ντομάτα πιτσιλαει και την πάτησα 😂)

Μόλις αποκτήσω την υφή της σάλτσας , προσθέτω τον μαϊντανό και τον βασιλικό . 
Έχω έτοιμα τα μακαρόνια βρασμένα και τα ανακατέυω όλα μαζί στην κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για ενα 5 λεπτό . 

( εγώ έβαλα μισή κούπα παρμεζάνα τριμμένη στο τέλος στην κατσαρόλα )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post

Χταπόδι ξιδάτο