- Ενα κεσεδάκι ντοματίνια
- Ενα μέτριο προς μεγάλο κομμάτι φέτας
- Ρίγανη
- Σκορδο
- Ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Φρεσκο πιπέρι
- Θυμάρι
- Μαϊντανός και βασιλικός φρέσκος
Σε ενα βαθύ ταψί ρίχνω τα ντοματίνια καλα πλυμένα , ολόκληρα .
Στην μέση βάζω την φέτα , προσθέτω το σκορδο χοντροκομμένο , ρίγανη , αλάτι , πιπέρι και Θυμάρι.
Προσθέτω ελαιόλαδο και ανακατεύω καλα τα ντοματίνια .
Ψήνω στον φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου 30 λεπτά.
Μόλις τα βγάλω τα πατάω με ενα πιρούνι όλα μαζί να λιώσουν ( με προσοχή γιατί η ντομάτα πιτσιλαει και την πάτησα 😂)
Μόλις αποκτήσω την υφή της σάλτσας , προσθέτω τον μαϊντανό και τον βασιλικό .
Έχω έτοιμα τα μακαρόνια βρασμένα και τα ανακατέυω όλα μαζί στην κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά για ενα 5 λεπτό .
( εγώ έβαλα μισή κούπα παρμεζάνα τριμμένη στο τέλος στην κατσαρόλα )
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου