Για τα μπισκότα :
- 225 γραμμάρια φαρίνα
- Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
- Μισό κουταλάκι της σούπας μίγμα μπαχαρικών (κανέλα , γαρύφαλλο , τζίντζερ , μοσχοκάρυδο )
- 115 γραμμάρια ζάχαρη άχνη
- 115 γραμμάρια βούτυρο
- 1 αβγό
Μόλις γίνει το ζυμάρι, το βάζω στο ψυγείο για περίπου 1 ώρα.
Με την βοήθεια ενός πλάστη και λίγο αλεύρι ανοίγω το ζυμάρι και κόβω σε σχέδια .
Ψήνω στους 170 βαθμούς με αέρα για περίπου 15 λεπτά.
Αφήνω να κρυώσουν εντελώς πάνω σε μια σχάρα .
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου