Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Αρωματικοί κολοκυθόσποροι

 


  • 200 γραμμάρια κολοκυθόσποροι
  • Ξύσμα από δυο λάιμ 
  • 4 γραμμάρια αλάτι 
  • 6 γραμμάρια πιπέρι μαύρο 
  • 1 γραμμάριο καπνιστή πάπρικα 
  • 1 γραμμάριο πιπέρι καγιέν 
  • 1 γραμμάριο τζίντζερ τριμμένο 
  • 40 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο 
  • 50 γραμμάρια καστανή ζάχαρη 
  • 60 γραμμάρια μέλι 
Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί σε ένα σκεύος . Απλώνω το μείγμα σε μια λαμαρίνα με λαδόκολλα και ψήνω στους 170 βαθμούς για περίπου 10 λεπτά μέχρι να καραμελώσει . Μόλις γίνει το βγάζω από το φούρνο και αφήνω να κρυώσει μέχρι να σκληρήνει.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post

Χταπόδι ξιδάτο