- 200 γραμμάρια κολοκυθόσποροι
- Ξύσμα από δυο λάιμ
- 4 γραμμάρια αλάτι
- 6 γραμμάρια πιπέρι μαύρο
- 1 γραμμάριο καπνιστή πάπρικα
- 1 γραμμάριο πιπέρι καγιέν
- 1 γραμμάριο τζίντζερ τριμμένο
- 40 γραμμάρια λιωμένο βούτυρο
- 50 γραμμάρια καστανή ζάχαρη
- 60 γραμμάρια μέλι
Ανακατεύω όλα τα υλικά μαζί σε ένα σκεύος . Απλώνω το μείγμα σε μια λαμαρίνα με λαδόκολλα και ψήνω στους 170 βαθμούς για περίπου 10 λεπτά μέχρι να καραμελώσει . Μόλις γίνει το βγάζω από το φούρνο και αφήνω να κρυώσει μέχρι να σκληρήνει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου